Yritys

Ketjumaailma aloitti toimintansa vuonna 2015 Lapua-ketjujen aputoiminimenä. Ketjumaailman tavoite on tarjota asiakkailleen aina markkinoiden parhaat ja toimivimmat ketjuratkaisut. Huolella ja tarkkojen vaatimusten mukaan valitut tuotteet sekä kuljetinketjujen valmistuksen kautta kertynyt tieto ja osaaminen ovat Ketjumaailman perusta. Ketjumaailma tuo maahan ja tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ketjuja, ketjupyöriä, sekä muita ketjuihin liittyviä tuotteita ja palveluja niin jälleenmyyjille kuin loppukäyttäjille. Ketjumaailma tarjoaa myös tuotteiden jatkojalostusta ja räätälöintiä asiakkaan tarpeisiin.

Ketjumaailman toimisto ja varasto sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla Lapualla, samoissa tiloissa Lapua-ketjujen kanssa. Teemme omassa tehtaassamme myös ketjujen kokoonpanoa, kolitusta, sekä ketjupyörien koneistusta. Varastotuotteet toimitamme nopeallakin aikataululla suoraan asiakkaalle.

D.I.D – Huippulaatuiset Japanilaiset rullaketjut

D.I.D on ehkä maailman tunnetuin huippulaatuisten moottoripyöräketjujen valmistaja. Samaa tietotaitoa ja osaamista he hyödyntävät myös teollisuuden ketjuvalmistukseen. D.I.D:n parasta osaamista edustavat rullaketjut, joista x-rengasketjua voidaan pitää maailman parhaana rullaketjuna. D.I.D:ltä on saatavissa myös monia muita ketjuja. Ketjumaailma toimii D.I.D:n virallisena maahantuojana, ollen samalla ainoa virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

KÖBO – Saksalaista erikoisosaamista

KÖBO aloitti ketjujen ja ketjupyörien valmistuksen vuonna 1894, joten heillä on kokemusta ketjujen valmistuksesta ja asiakkaiden erilaisista tarpeista jo yli 120 vuoden ajalta. Tämän kokemuksen ja tiedon pohjalta Köbon insinöörit ja teknikot etsivät jatkuvasti parempia materiaaleja ja hienosäätävät valmistusmenetelmiä varmistaakseen että tuotteet edustavat aina viimeisintä tekniikkaa.

Köbo pystyy valmistamaan myös monenlaisia erikoisketjuja ja ketjupyöriä. Näiden lisäksi erilaisten kolarakenteiden, rullien, kolakauhojen ja muiden rakenteiden valmistus yksilöllisiin tarpeisiin on mahdollista. Köbo valmistaa ketjuja tehtaillaan Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.

Ketjumaailma on KÖBOn virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

Tsubaki – premium-luokan laatuketjut Japanista

Perustamisestaan ​​vuonna 1917 ketjujen valmistajana Tsubaki Group on laajentanut liiketoimintalinjojaan kattamaan voimansiirtoyksiköt ja komponentit ja materiaalinkäsittelyjärjestelmät.

Tämän seurauksena meistä on tullut kattava valmistaja liike- ja ohjausalalla, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joilla on erinomainen kestävyys, ympäristöystävällisyys ja laatu.

Päätuotteitamme ovat teollisuuden käyttöketjut , kiinnitysketjut ja suuret kuljetinketjut. 

Olemme rakentaneet tuotevalikoimaamme vastaamaan hyvin erilaisiin olosuhteisiin eri teollisuusympäristöissä ympäri maailmaa. 

Ketjumaailma on virallinen Tsubakin maahantuoja.

Donghua – erikoisosaamista Kiinasta

Donghua Chain Group on johtava maailmanlaajuinen ketjukäyttöasiantuntija, jolla on laaja tuotevalikoima ja tuotantokapasiteetti. 

Asiakaslähtöistä strategiaa ja tuotelähtöisyyden menestystä tukee se, että meillä on käytössämme maailmanlaajuinen konttoriverkosto, MRO-kumppanit ja tuotantolaitokset, mikä takaa jatkuvan laadun ja korkean toimitusvarmuuden.

Palvelun ja jakelun loppukäyttäjille hoitavat yksinomaan valitut MRO-kumppanimme ennalta määrätyillä maantieteellisillä alueilla.

Ketjumaailma on virallinen Donghuan maahantuoja.

Lapua-ketjut – Maailman parhaat kuljetinketjut

Lapua-ketjujen historia juontaa juurensa aina vuoteen 1947, jolloin ketjujen valmistus aloitettiin sotakorvaustuotantona Lapualla. Lähes 70-vuotisen historiamme aikana on pätenyt sama totuus, että kaikki ketjut näyttävät samanlaisilta, mutta parasta ei erota päältä. Yritysten huomio onkin siirtynyt kustannusten minimoinnista käyttöasteen ja tuottavuuden optimointiin. Teollisuudessa on huomattu, että säästämällä ei rikastu. Kilpailukyvyn ja tuloksen syntyminen edellyttävät panostamista oikeisiin asioihin. Koneiden, ketjujen ja muiden komponenttien pitää tuottaa. Lapua-ketju todistaa ominaisuutensa alhaisina elinkaarikustannuksina ja kestää vertailun.

Lapua-ketjun poikkeuksellisen pitkä elinikä perustuu ensiluokkaisiin länsimaisiin materiaaleihin, parhaiksi todettuihin karkaisumenetelmiin ja tarkkaan kokoonpanoon. Ketjun jokainen lenkki on tasalaatuinen ja yhtä kestävä. Lapua-ketjut valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Tuotanto on omavaraista, joten ketjun jokaisen lenkin valmistus on hallinnassa ja alkuperä tiedossa.

DITTON CHAIN – EUROOPPALAISET LAADUKKAAT RULLA- JA ERIKOISKETJUT

Daugavpilsin ketjutehdas, joka on perustettu vuonna 1949, on yksi Euroopan suurimmista voimansiirtoketjujen valmistajista. Laadukkaita ketjuja on saatavilla useisiin eri käyttökohteisiin.

Ketjumaailma on Dittonin virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

MAXTOP – Laatuketjuja Taiwanista

MING CHANGin tehdas on perustettu vuonna 1977 Taiwaniin. Maxtop tunnetaan kiinteällä holkilla ja rullalla varustetuista laadukkaista rullaketjuistaan. Mielenkiintoisimpia heidän valmistamiaan tuotteita ovat CR-korroosiokestävät ketjut, MEGA CHAIN ja hyvälaatuiset levykimppuketjut.

SNAPIDLE – Yksinkertaisen nerokkaat, kelluvat ja patentoidut ketjunkiristimet

Alkuperäiset ja patentoidut vapaasti kelluvat ketjunkiristimet. Yksinkertaisen nerokkaan rakenteen ansiosta Snapidle-ketjunkiristimet ovat erittäin nopeita asentaa ja säätää. Ketju kulkee kiristimessä sivulevyjen varassa, minimoiden ketjun kulumisen. Snapidle kiristää tasaisesti, ohjaa ja vaimentaa, lisäten ketjun ja ketjupyörien ikää. Se ei tarvitse tukirakenteita tai huoltoa. Lisäksi se toimii ajettaessa molempiin suuntiin.

Snapidle-ketjunkiristimet on valmistettu USA:ssa 100% ruostumattomasta teräksestä ja UHMW muovista, tehden niistä soveltuvia kaikkiin kohteisiin, erityisesti elintarviketeollisuuteen, kosteisiin ympäristöihin ja jätevedenpuhdistamoihin.

Ketjumaailma toimii tällä hetkellä ainoana Euroopan maahantuojana Snapidle -ketjunkiristimille.

MCV – Erittäin laadukkaat takolenkkiketjut

Manifattura Catene Vigano´ M.C.V. SpA on perustettu vuonna 1962. MCV:n takolenkkiketjujen takeet valmistetaan Italiassa ja niiden koneistus tehdään erittäin tarkkojen laatustandardien mukaan huippumoderneilla laitteilla. Myös karkaisut tehdään heidän omalla tehtaallaan.