SAHATEOLLISUUS

Ketjumaailma tarjoaa monipuolisia ketjuratkaisuja sahateollisuuden vaativiin tarpeisiin. Sahoilla on useita kohteita, joissa ketjujen perinteinen voitelu ei ole mahdollista. Tällaisissa kohteissa huoltovapaiden ketjujen avulla saadaan lisättyä ketjun kestoikää ja toimintavarmuutta. Pinnoitettu ketju on erinomainen ratkaisu kohteisiin, joissa korroosio on ongelma.

Katso tästä Ketjumaailman esite.

KULJETINKETJUT

KULJETINKETJUT

Kuljetinketjun ja siihen kiinnitettyjen kolien tehtävänä on siirtää materiaalia. Yleisimmin kolakuljettimissa käytettäviä kuljetinketjuja on saatavina useita eri malleja useille eri kuormitusvaatimuksille. Kuljetinketjun suurimmat vaatimukset kohdistuvat...

lue lisää
PIIKKIKETJUT

PIIKKIKETJUT

Ketjumaailman valikoimiin kuuluvat eurooppalaiset Ketjumaailman omat  1” jaolla olevat piikkiketjut sekä Lapua-ketjujen valmistamat 1,5” ja 2” jaolla olevat piikkiketjut.

lue lisää

Pinnoitetut ketjut

Ketjumaailman valikoimassa on rullaketjuja useilla eri pinnoitteilla esim. niklattuja, sinkittyjä, Dacromet®- tai yhdistelmäpinnoitettuja. Pinnoitetut rullaketjut soveltuvat vaativiin olosuhteisiin, muuttuviin lämpötiloihin ja vaihteleviin kosteusolosuhteisiin. Niitä käytetään sahoilla esimerkiksi kuivaamoissa.

 

SINKITYT KETJUT

SINKITYT KETJUT

Sinkityissä ketjuissa ketju on päälystetty korroosiolta suojaavalla sinkkikerroksella. Erikoisketjuja ja kuljetinketjuja saatetaan myös sinkitä, jolloin saavutetaan parempi suoja korroosiota vastaan. Rullaketjuissa käytetään nykyisin usein erilaisia...

lue lisää
NIKLATUT KETJUT

NIKLATUT KETJUT

Nikkelipinnoitus antaa ketjuille korroosiokeston lisäksi myös näyttävän ulkonäön. Katso tästä D.I.D.:n esite (pdf) (englanniksi)

lue lisää

Huoltovapaat ketjut

Huolto- ja voiteluvapaiden ketjujen, kuten esimerkiksi D.I.D. X-rengasketjut sekä Köbo Endurance -sarjan ketjut, käyttöikä on standardiketjuja huomattavasti pidempi pölyisessä ympäristössä.

D.I.D X-RENGASKETJUT

D.I.D X-RENGASKETJUT

Huolto- ja voiteluvapaissa X-rengasketjuissa on patentoitu X-rengas, joka suojaa niveltä pitäen voiteluaineen oikeassa paikassa.

lue lisää
KÖBO ENDURANCE

KÖBO ENDURANCE

Endurance sarjan ketjujen elinikä normaaliin ketjuun verrattuna on huomattavan pitkä pinnoitetun tapin ja sintratun puslan ansiosta.

lue lisää

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ketjumaailma/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757