Takolenkkiketjut

Takolenkkiketju on osoittautunut yhdeksi luotettavimmista materiaalin kuljetusvälineistä. Takolenkkiketjut kestävät erittäin hyvin kulutusta ja ne omaavat korkean murtolujuuden. Erilaisten kolarakenteiden ansiosta takolenkkiketjut soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin ja monenlaisiin kohteisiin. Takolenkkiketjuihin on tarjolla laaja valikoima eri materiaaleja ja karkaisuja.

Takolenkkiketjut soveltuvat erittäin hyvin tukkivan materiaalin kuljetukseen. Rakenteensa ansiosta ketjun nivel pysyy useita muita ketjuratkaisuja paremmin tukkeutumattomana tällaisissa kohteissa. Samoin useissa kohteissa joissa ketjua joudutaan käyttämään erittäin korkeissa lämpötiloissa, takolenkkiketju on erinomainen ratkaisu. Normaaleilla materiaaleilla yli 300 ºC lämpötilat alkavat aiheuttaa päästymistä. Tällöin ketjun ominaisuudet alkavat heiketä. Erikoismateriaalien ja karkaisujen avulla voidaan kuitenkin saavuttaa lämpötilankesto aina 800 ºC saakka.

Ketjumaailman takolenkkivalikoimasta löydämme juuri teille parhaat vaihtoehdot!

Ketjumaailma -takolenkkiketjut

Ketjumaailmalla on omalla nimellään myytävä takolenkkiketjumallisto. Ehdottomasti yleisimmät käytössä olevat koot ovat 142N (14218) ja 142V (14226). Nämä löytyvät suoraan Ketjumaailman varastotuotteina.

Ketjumaailman kautta on saatavana kaikki mahdolliset kolarakenteet aina omian vaatimustesi mukaan tai omien malliesi, mittojesi ja materiaali vaatimustesi mukaisesti. Takolenkkiketjujen kokoonpano ja kolitus toteutetaan Lapualla.

Kauttamme on saatavissa myös ketjupyörät takolenkkiketjuihin, myös omien mittojesi mukaan valmistettuna. Varastotuotteina löytyvät 142 jakoisiin ketjuihin 6, 8 ja 10 -hampaiset ketjupyöräaihiot kiinteällä navalla ja irroitettavilla kehillä. Samoin sileät kääntöpyörät löytyvät varastosta. Näihin voimme koneistaa tarvittavat navat nopealla toimituksella.

MCV -takolenkkiketjut

Italialainen ketjutehdas Manifattura Catene Vigano´ M.C.V. Spa on perustettu vuonna 1962. MCV:n tuotteita on saatavana useita eri materiaalivaihtoehtoja sekä karkaisuvaihtoehtoja. Karkaisuja pystytään tekemään myös asiakkaan toiveiden mukaisesti. Takeet valmistetaan Italiassa, takeiden koneistus tehdään erittäin korkealaatuisesti ja myös karkaisut he tekevät itse.

Haluatko lisätietoja tai ­tarjouksen?