Erikoisketjut

Erikoisketjuilla voidaan tarkoittaa lähes minkälaista ketjua tahansa. Yhteistyökumppanimme valmistavat monenlaisia erikoisketjuja. Käytössä oleva erikoisketju saattaa löytyä suoraan meidän tai yhteistyökumppaniemme tuotevalikoimasta tai sellainen on usein mahdollista valmistaa. Usein erikoisketjut perustuvat johonkin olemassa olevaan ketjutyyppiin. On myös mahdollista että johonkin laitteeseen on kehitetty täysin oma ketjutyyppinsä.

Laitevalmistajat eivät kuitenkaan juuri koskaan valmista ketjuja itse, vaan he ostavat ketjunsa ketjunvalmistajalta kuten Lapua-ketjuilta tai joltain suoralta yhteistyökumppaniltamme. Usein laitevalmistajien varaosaketjuja hankittaessa ei tiedetä ketjun todellista alkuperää ja valmistajaa. Säästöjä tavoiteltaessa monissa tapauksissa varaosaketjut saattavat olla heikkolaatuisia, hinnan ollessa kuitenkin korkea. Kauttamme otettujen ketjujen alkuperä on aina tiedossa.

Kauttamme on siis mahdollista saada ketjuja, joita on aikaisemmin saanut vain laitevalmistajalta!

ERIKOISVALMISTEISET KETJUT

Lapua-ketjut on ketjunvalmistaja ja työskentelemme suorassa yhteydessä toisten ketjunvalmistajien kanssa. Kauttamme on mahdollista saada ketjuja joko olemassa oleviin toteutuksiin tai asiakkaan omien tarpeiden ja suunnitelmien mukaisesti. Yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme valmistaa lähes minkälaisen ketjun tahansa. Olemme menestyksekkäästi toteuttaneet useita projekteja, joissa käytettävään ketjutyyppiin on tehty muutoksia ja parannuksia. Näin ollaan saavutettu laitteen parempi toiminta, lisätty luotettavuutta tai ketjun kestoikää. Joissain tapauksissa kaikkia edellä mainittuja!

Oli tarve sitten minkälaiselle ketjulle tahansa, kysy meiltä lisää ja mietitään yhdessä tarpeisiinne paras ratkaisu!

KAARREKETJUT

Kaarre asettaa tiettyjä erityisvaatimuksia ketjulle. Standardin mukaiset ketjut eivät taivu riittävän pienelle säteelle. Useimmiten kaarreketjut ovatkin erikoisketjuja, joissa on normaalia väljemmät nivelet.

Kaarreketjuja käytetään esimerkiksi elintarviketeollisuudessa

Haluatko lisätietoja tai ­tarjouksen?