D.I.D X-Rengasketjut

D.I.D:n huolto- ja voiteluvapaissa X-rengasketjuissa on patentoitu X-rengas, jonka ansiosta jo tehtaalla niveleen asennettu voiteluaine pysyy nivelen sisällä taaten optimaalisen voitelun jokaisessa tilanteessa. X-rengas tiiviste pitää siis voiteluaineen oikeassa paikassa ja suojaa niveltä samalla ulkopuolisilta partikkeleilta tehden X-rengas ketjusta ainoan todella huoltovapaan ketjun. Patentoidun X:n muotoisen tiivisteen ansiosta niveleen muodostuu viisi erillistä tiivistyspintaa. Pienemmän pintapaineen ja useamman tiivistyspinnan ansiosta tiivisteen tuoma kitka on selvästi pienempi kuin O-rengas tiivisteellä.

Moottoripyörä maailmassa D.I.D on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista ketjuvalmistajista. Moottoripyöräketjuista tuttu ja ylivoimainen X-rengasketju on nyt saatavilla myös teollisuuskäyttöön.

X-rengasketjut saatavana myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuna.

Yllä olevalla videolla verrataan tavallisen hiiliteräsketjun, sintratulla holkilla varustetun huoltovapaan ketjun ja D.I.D:n suljetulla nivelellä varustetun ketjun kestävyyttä ilman voiteluaineen lisäämistä ketjuihin.

Yllä olevalla videolla verrataan ketjujen synnyttämän pölyn muodostumista puhdastilassa.

Haluatko lisätietoja tai ­tarjouksen?