Elintarvike­teollisuus

Ketjumaailmalta löytyy monipuolisia ketjuratkaisuja elintarviketeollisuuden vaativiin tarpeisiin. Alalla on useita kohteita, joissa ketjujen perinteinen voitelu ei ole mahdollista. Tällaisissa kohteissa huoltovapaiden ketjujen avulla saadaan lisättyä ketjun kestoikää ja toimintavarmuutta. Pinnoitettu ketju on erinomainen ratkaisu kohteisiin, joissa korroosio on ongelma.

Erikoisketjut

Eri valmistajien ruostumattomat ja haponkestävät rullaketjut. Kaikissa kokoluokissa. Ketjumaailmalla valmistamme erikoisketjut asiakkaan omien tarpeiden ja suunnitelmien mukaisesti. Valmistamme myös ketjuja, joita perinteisesti on saatavilla vain laitevalmistajilta.

Pinnoitetut ketjut

Ketjumaailman kautta on saatavissa monenlaisia pinnoitettuja rullaketjuja. Yleisimmät pinnoitetut ketjut ovat niklattuja, sinkittyjä, Dacromet®- tai yhdistelmäpinnoitettuja. Pinnoitetut rullaketjut soveltuvat vaativiin olosuhteisiin, muuttuviin lämpötiloihin ja vaihteleviin kosteusolosuhteisiin. Laajasta pinnoitettujen ketjujen valikoimasta löydämme yhdessä aina kohteeseen ja tarpeisiin parhaiten soveltuvan ketjun.

Haluatko lisätietoja tai ­tarjouksen?