Avoin työpaikka: Tekninen myyjä

13.11.2023

Ketjumaailma tuo maahan kattavan valikoiman teollisuuden ketjuja, ketjupyöriä, sekä muita ketjuihin liittyviä tuotteita ja palveluja, tarjoten niitä jälleenmyyjille, loppukäyttäjille kuin laiterakentajillekin. Ketjumaailma tarjoaa myös tuotteiden jatkojalostusta ja räätälöintiä asiakkaan tarpeisiin.

Ketjumaailma aloitti toimintansa vuonna 2015 Lapua-ketjujen aputoiminimenä, tarjoamalla tuotteita oman valmistuksen ja aiemman tuotevalikoiman ulkopuolelta.

Ketjumaailman tavoite on tarjota asiakkailleen aina markkinoiden parhaat ja toimivimmat ketjuratkaisut. Suorat valmistajakontaktit sekä kuljetinketjujen valmistuksen kautta kertynyt tieto ja osaaminen ovat Ketjumaailman perusta.

Ketjumaailman toimitilat varastoineen sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla Lapualla, samoissa tiloissa Lapua-ketjujen kanssa. Teemme omassa tehtaassamme myös ketjujen kokoonpanoa, kolitusta sekä ketjupyörien koneistusta. Varastotuotteet toimitamme nopealla aikataululla suoraan asiakkaalle.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Lapuan toimipisteeseen

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

Mitä tulisit tässä tehtävässä tekemään?

Teknisenä myyjänä huolehdit myyntialueesi myynneistä ja ostoista. Tehtävässä pääset tekemään ratkaisukeskeistä ketjumyyntiä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tehtäväsi sisältää tarjousten laskentaa, toimittajien yhteydenpitoa, asiakassuhteiden ylläpitoa ja uusasiakashankintaa. Toimit kansainvälisten toimittajien kanssa, mutta myyntityöt tapahtuvat Suomessa. Matkustelupäiviä tehtävässä sinulle tulee n. 50-100 päivää vuoteen. Halutessasi pääset myös hyödyntämään luovuuttasi yrityksen markkinointitehtävissä. Helpotamme arkeasi joustavalla työajalla ja saat vapaat kädet hoitaa kalenteristasi sinun näköisesi. Saat tehtävään täyden tuen Ketjumaailmalta ja Lapua-ketjuilta alkaen laajasta perehdytyksestä. Toimistomme sijaitsee Lapualla hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

Mitä odotamme sinulta?

Hakemamme henkilö omaa ratkaisukeskeisen ja asiakaslähtöisen ajattelutavan. Toivomme uteliaisuutta oppia uusia tuotteita ja rohkeutta tarttua haasteisiin. Aikaisempi työkokemus teknisien tuotteiden myynnistä katsotaan eduksesi, mutta tärkeämpänä pidämme rohkeaa asennettasi oppia uutta ja haluasi kehittyä alan ammattilaiseksi. Koska tuotteiden toimittajat ovat ulkomailla, sinun kykysi kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi on tärkeää. Työ on liikkuvaa, joten sinulla täytyy olla matkustusvalmius.

Mitä tarjoamme sinulle?

Ketjumaailma tarjoaa hyvät kehitysmahdollisuudet yhdessä kehittyvän ja kasvavan yrityksen mukana. Tarjoamme sinulle mielekkään vakituisen työsuhteen, rennon työilmapiirin, jossa kaikkien sana tulee kuulluksi, sekä osaamistasi vastaavan palkkauksen vuosibonuksineen. Liukuvan työaikamme ansiosta sinun on helpompi sovittaa työaikasi muiden arjen askareiden kanssa yhteen. Saat käyttöösi myös smartumin etuudet, sekä puhelin- ja pyöräedun.

Olisitko sinä meidän uusi myyjämme? Haluamme kuulla sinusta!

Laitathan hakemuksesi linkin kautta viimeistään 26.11.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan. Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa ja valittu henkilö työllistyy suoraan Lapua-ketjut Oy:n kirjoille.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä: Roope Takala 050 475 2852, tai sähköpostitse roope.takala@biisoni.fi.