ELINTARVIKETEOLLISUUS

Ketjumaailmalta löytyy monipuolisia ketjuratkaisuja elintarviketeollisuuden vaativiin tarpeisiin. Alalla on useita kohteita, joissa ketjujen perinteinen voitelu ei ole mahdollista. Tällaisissa kohteissa huoltovapaiden ketjujen avulla saadaan lisättyä ketjun kestoikää ja toimintavarmuutta. Pinnoitettu ketju on erinomainen ratkaisu kohteisiin, joissa korroosio on ongelma.

Katso tästä lisätietoja EK:n elintarviketeollisuuden ketjuista.

Katso tästä Köbon elintarviketeollisuuden esite (pdf).
(englanniksi)

 

Erikoisketjut

Eri valmistajien ruostumattomat ja haponkestävät rullaketjut. Kaikissa kokoluokissa. Ketjumaailmalla valmistamme erikoisketjut asiakkaan omien tarpeiden ja suunnitelmien mukaisesti. Valmistamme myös ketjuja, joita perinteisesti on saatavilla vain laitevalmistajilta.

 

 

ERIKOISVALMISTEISET KETJUT

Lapua-ketjut on ketjunvalmistaja ja työskentelemme suorassa yhteydessä toisten ketjunvalmistajien kanssa. Kauttamme on mahdollista saada ketjuja joko olemassa oleviin toteutuksiin tai asiakkaan omien tarpeiden ja suunnitelmien mukaisesti....

lue lisää

KAARREKETJUT

Erikoisketjuja, joiden standardiketjua väljempien nivelien ansiosta saavutetaan parempi sivuttaistaipuvuus.

lue lisää

Pinnoitetut ketjut

Ketjumaailman kautta on saatavissa monenlaisia pinnoitettuja rullaketjuja. Yleisimmät pinnoitetut ketjut ovat niklattuja, sinkittyjä, Dacromet®- tai yhdistelmäpinnoitettuja. Pinnoitetut rullaketjut soveltuvat vaativiin olosuhteisiin, muuttuviin lämpötiloihin ja vaihteleviin kosteusolosuhteisiin. Laajasta pinnoitettujen ketjujen valikoimasta löydämme yhdessä aina kohteeseen ja tarpeisiin parhaiten soveltuvan ketjun.

 

SINKITYT KETJUT

Sinkityissä ketjuissa ketju on päälystetty korroosiolta suojaavalla sinkkikerroksella. Erikoisketjuja ja kuljetinketjuja saatetaan myös sinkitä, jolloin saavutetaan parempi suoja korroosiota vastaan. Rullaketjuissa käytetään nykyisin usein erilaisia...

lue lisää

NIKLATUT KETJUT

Nikkelipinnoitus antaa ketjuille korroosiokeston lisäksi myös näyttävän ulkonäön. Katso tästä D.I.D.:n esite (pdf)...

lue lisää