SEMENTTI- JA BETONITEOLLISUUS

Ketjumaailman kautta on saatavilla ketjuja myös betoniteollisuuden vaativiin tarpeisiin. Kauttamme löytyy esimerkiksi kauhaelevaattoreita ja niiden varaosia, kuten rullia. Betoniteollisuuden käyttöön soveltuu esimerkiksi X-rengasketjut, jotka soveltuvat suljetun rakenteensa takia erinomaisesti betoniteollisuuden vaativiin olosuhteisiin. X-rengas suojaa niveltä mm. pölyltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä samanaikaisesti pitäen voiteluaineen nivelen sisällä. Kauttamme on myös saatavissa betoniteollisuudessa yleisesti käytössä olevia takolenkkiketjuja. Takolenkkiketjujen yleisimmät koot löytyvät suoraan varastostamme Lapualta. Perusketjujen lisäksi toimitamme ja valmistamme myös betoniteollisuuden vaatimusten mukaisia erikoisketjuja.

Katso tästä Köbon esite (pdf)
(englanniksi)

Katso tästä John King Cement industry chains esite.
(englanniksi)

Lisätietoja tuotteista saat soittamalla Ketjumaailman myyntiin. Alla kuitenkin lisätietoa muutamista betoniteollisuuteen sopivista ketjuista.

 

 

TAKOLENKKIKETJUT

TAKOLENKKIKETJUT

Takolenkkiketju on osoittautunut yhdeksi luotettavimmista materiaalin kuljetusvälineistä. Takolenkkiketjut kestävät erittäin hyvin kulutusta ja ne omaavat korkean murtolujuuden. Erilaisten kolarakenteiden ansiosta takolenkkiketjut soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin...

lue lisää
D.I.D X-RENGASKETJUT

D.I.D X-RENGASKETJUT

Huolto- ja voiteluvapaissa X-rengasketjuissa on patentoitu X-rengas, joka suojaa niveltä pitäen voiteluaineen oikeassa paikassa.

lue lisää
LAMELLIKULJETIN

TERÄSLAMELLI
Täydellinen lamelli kulkurullin

 

KULJETINKETJU
Erikoissivulevyin

 

LAIPALLINEN KULKURULLA
Laakerilla, huoltovapaa

ELEVAATTORIKULJETIN

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ketjumaailma/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757