Maxtop Corrosion Resistant (CR-sarja)

Maxtopin CR-sarjan ketjuissa käytetään korroosionkestävää DACROMET ® -pinnoitetta, jonka ansiosta ne kestävät hyvin vettä ja kosteutta. Ketju sopii siis erityisesti ulkokäyttöön ja käyttöön märissä tai kosteissa ympäristöissä. Pinnoite antaa ketjuille helposti tunnistettavan hopeanharmaan värin.

CR-sarjan ketjuja saatavana 06B (3/8 ”) – 24B (1 ½”) kokoluokissa, myös 2-rivisenä. Maxtopin ketjuissa käytetään saumattomia holkkeja ja rullia.

Maxtop CR-ketjut on testattu suolavesitestillä (ASTM B117), jossa CR-ketjulle luvataan vähintään 500 tunnin kesto ennen, kuin ketjuun alkaa muodostua korroosiota. Ketjun kestävyys ja murtolujuus ovat verrattavissa normaaliin hiiliteräsketjuun, mutta korroosiokestävyys on selkeästi parempi kuin tavallisella, nikkelipäällystetyllä tai jopa sinkityllä ketjulla.

Maxtop CR -ketju on erinomainen valinta mm. sahalaitosten kuivaamoihin, joissa lämpötilat ja kosteus vaihtelevat suuresti!

Katso tästä Maxtopin esite (pdf)
(englanniksi)

Suolaliuostesti

KETJUALKAVAA RUOSTETTA NÄHTÄVISSÄ
CR-ketjuVähintään 500 h
Standard-ketjualle 4 h
Nikkelipinnoitettu ketjualle 20 h
Sinkkipinnoitettu ketjualle 80 h

Kuvassa CR-ketju 1200 tunnin suolaliuos altistuksen jälkeen.­­­


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ketjumaailma/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757